sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Viikonloppu.

Tämän viikonlopun saldo lyhyesti ja ytimekkäästi, ilman kuvia, kun en niitäkään jaksa nyt koneelle laittaa... ensi viikolla sitten.

Koko päivän olen kulkenut silmät puolitangossa, väsyttänyt niin hitsisti! Viime yönä Juho heräsi kahdelta (oltiin nukuttu pari tuntia) ja tuli meidän väliin. Klo 3 poika tipahti sängystä, oli mönkinyt jalkopäästä lattialle. 4.30 poika sai uudelleen unen päästä kiinni eli valvoimme 1,5h. Itse nukahdin uudelleen vasta viiden jälkeen, kun isäntä kehräsi vieressä niin kovaa ja pelkäsin koko ajan pojan heräävän siihen. 

Klo 6 soi hirveän kovalla herätysääni keittiössä, poitsu oli asentanut digitaaliseen (ei kai muihin voikaan asentaa :D)lämpömittariin herätyksen ja sattui olemaan tuohon aikaan aamulla. Great! Jarkko kävi sammuttamassa sen, nukahdin uudelleen ja heräsin klo 6.25 kun Juho päätti että on aamupalan aika. 
Että semmoinen alku päivälle, ei ihme että "vähän" väsyttää.

Eilen oli Juhon 1-vuotis studiokuvaukset kotistudiossa Kaakkurissa. (www.studiovalopilkku.com) Kuvaukset menivät erinomaisesti! :) Juho oli kuin malli, poseerasi ja tiesi mitä tehdä ja antoi vaihtaa vaatteet ja rekvisiitan yms. Tykättiin kovasti paikasta ja kuvaajista. Jotain meidän ikäisiä olivat ja harrastuksena sitä kai tekevät, mutta ihan ammattilaisen kamppeet löytyi ja uskon, että jälkikin on sen mukaista! Eilisen perusteella odotan oikein onnistuneita ja kauniita kuvia, ihanaan vintagetyyliin! <3

Tänään käytiin heittämässä 15km pyörälenkki koko perheen voimin. Jarkko veti pyöräkärryä ja hyvin matka sujui, loppumatkasta pientä kiukuttelua oli ilmassa (ja tällä kertaa mä en ollut se joka valitti! :D), mutta lopulta uni voitti. Tosi nopeasti ja kivuttomasti meni matka, hyvät kärryt! Ei voi muuta kuin suositella Chariotin kärryjä (toki ovat uutena tosi arvokkaat, mutta käytettyinä voi saada kohtuuhintaan)!

Nyt sohva ja yrttivoipatongit kutsuvat, kun on saatu pieni nuhanenä nukkumaan! Saapi nähdä millainen on pikkuisen vointi aamulla, että jääkö avoin päiväkoti väliin vai ei...




                     Meidän suojelusenkeli <3






                         
                        Rakkauspakkaus <3





Näköjään en voi kirjoittaa tekstiä ilman kuvia, eikä tää nyt niin  lyhyt ja ytimekäs ole, mitä aluksi meinasin! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti