keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Hotjoogaa ja kirppistouhuja

Tähän alkuun kaikille tiedoksi, että blogia kannattaa käydä urkkimassa klo 14 tai klo 22 jäkeen, jolloin vastassa saattaa olla uutta tekstiä, sillä kirjoitan joko Juhon päiväunien aikana(kuten nyt) tai vaihtoehtoisesti Juhon nukuttamisen jälkeen! :) 

Eilen kävin testaamassa HOTJOOGAA ja voin kertoa, että ei päässyt vilu yllättämään (paitsi sen jälkeen), päinvastoin! Olin jo hikinen ennenkuin tunti edes alkoi ja tietysti valitsin hyvän paikan, suoraan lämpölampun alta! :D Tuli ihan Rooma mieleen.
Ilmapiiri oli hyvä ja rentouttava, hiki ei haissut ja muutenkin oli jännästä raikas ilma, vaikka olikin kuuma. 

Teimme tunnilla itselleni jo entuudestaan tuttuja asanoita, joten oli suht helppo pysyä mukana, tosin taas kerran huomasin, miten kunto on päässyt vähän rappeutumaan, kun liikkeet tuntuivat yllättävän raskailta, toki 40 asteen lämpötilalla ja kasvoihin kuumottavalla lämpölampullakin oli oma osansa. Loppurentoutus ja erilaiset venytykset tekivät todella hyvää ja niissä lämpö selkeästi rentoutti ja huomasin vaipuvani uneen..., kunnes oli aika avata silmät ja lopettaa tunti. Kuuman tunnin päätteeksi pääsin kokemaan kylmän vesisateen polkiessani pyörällä 3km kotiin. Ensi viikolla uudestaan!

Kävimme eilen tyhjentämässä kirpputoripöydän Järkikirppiksellä ja yllätyin positiivisesti menekin suuruudesta, kun kuitenkin myin edelliseltä myyntireissulta jääneitä tavaroita/vaatteita eli jämiä. Kuitenkin tota tavaraa jäi vielä pari Ikean kassillista ja juuri sain ne kuvattua ja pitäisi laittaa myyntiin paketteina, jotta pääsisi niistä eroon, kun täällä ei yksinkertaisesti ole yhtään ylimääräistä säilytystilaa. Jos ei mene nopeasti kaupaksi niin kuskaan ne lähimmälle hyväntekeväisyyskirpputorille. Mutta tota Järkikirppistä voin ehdottomasti suositella, siellä on oikeasti hyvää tavaraa ja tekee aina hyviä löytöjä (siksi sinne ei saakaan mennä, kun siellä pääsee rahoista eroon)! :)



Kirppiskamoja puratessa katsoin kaapeista, josko olisi vielä jotain myytävää ja Juho näki samalla kaapissa viime lauantailta jääneen sombreron ja halusi laittaa sen päähänsä... Hieman on vielä kasvuvaraa! :D







Ja tähän loppuun meidän terveelliset eiliset iltapalat, nam! 
(Jarkon vasemmalla (harva mies syö noin terveellisesti!) ja mun tonnikalasalaatti oikealla)

HOX! Kuten kuvasta näkyy, Jarkon leipä on väärin tehty, koska kinkku on alimmaisena... ;)Juusto ennen kinkkua, piste.

Vai miten sinä leipäsi teet, juusto vai kinkku alle? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti